fbpx

Helsingør Kommune – tryghedsforløb

Tryghedsforløb

Plejehjemmet Montebello

Jeg har været godt tilfreds med den hjælp du og dit personale har givet os her på Montebello. Jeg synes jeres personale har været professionelle og de er gået ind i opgaven helhjertet. Meget betryggende for mig og mine medarbejdere at vi har kunnet observere på sidelinjen hvordan de har fået skabt en god relation til borgeren.

Mit personale er nu ved at være godt klædt på og har forstået de redskaber som de har observeret og kan begynde at bruge det nu. Dejligt, også for borgeren og de andre beboeres skyld.

Tak for det gode samarbejde.

Jeg vil til enhver tid skabe kontakt til dig, igen hvis vi kommer til at stå i en situation hvor din ekspertise er påkrævet.

Tina Lyhne, Afsnitsleder – Plejehjemmet Montebello

Klik her – for at komme til forsiden

error: :-(: Indholdet er beskyttet, men tak for interessen